OVER IMMOCHECKER
DE FEITEN

Immochecker is een innovatief vastgoedexpert. Het bedrijf werd mede opgericht in 2006 door Gert Martens.

Immochecker is actief in Vlaanderen, Wallonië en Brussel en wil de vastgoedexpert zijn voor alle bouwkundige expertises zowel in de privatieve als in de professionele markt.

Immochecker is dé expert in vastgoed expertises. Het is niet zomaar een slogan. Het is ons doel het beste vastgoed expertisebureau te zijn van België. Die missie willen we bereiken door onze innovativiteit en onze zin voor kwaliteit.


IMMOCHECKER VOOR
ALLE VERKOPERS
 

Bereken de objectieve waarde van een woning op een snelle en eenvoudige manier. Kies de juiste vraagprijs om uw woning snel en tegen de best haalbare prijs te verkopen. Vergelijk uw vraagprijs met andere woningen die recent in uw buurt te koop stonden.

IMMOCHECKER VOOR
ALLE KOPERS
 

Bereken de objectieve waarde van elke woning snel en eenvoudig. Versterk uw onderhandelingspositie als koper met een gefundeerd en geloofwaardig bod. Vergelijk de woning met andere woningen die recent in de buurt te koop stonden. Analyseer buurtgegevens en ontdek de positieve en negatieve kanten van uw toekomstige buurt.

UW EIGEN
ACCOUNT & RAPPORT
 

Gebruik het overzichtelijke rapport in uw onderhandelingen. Verneem alle nuttige info over de woning, haar kenmerken en de buurt. Volg de waarde van uw vastgoed doorheen de tijd net zoals de waarde van beleggingen. Doe uw successieplanning op basis van kennis van de waarde van uw onroerend goed.

IMMOCHECKER IN BELGIE
DE CIJFERS
 
 
APPARTEMENTEN EN STUDIO'S
11.235
HUIZEN
8.132
GRONDEN
5.891